joi, 1 decembrie 2011

Regasirea interioara


Ideea cea Mare este ca Suntem Toti Unul

Ideea cea Mare este ca tot ce avem de facut este sa ne iubim unii pe altii - si, in lumea noastra, toate celelalte vor avea grija de ele insele, din vointa noastra de a actiona cu afectiune unii cu ceilalti.

Ideea cea Mare este ca nici unul dintre noi nu este mai bun decat altul.

Ideea cea Mare este ca toate resursele naturale ale Pamantului apartin tuturor oamenilor lumii - si asta nu are nimic de-a face cu terenul pe care, in care sau sub care se afla localizate resursele.

Ideea cea Mare este ca nimeni nu "detine" cu adevarat nimic, cu atat mai putin pe altul - sau chiar bucati din planeta care este casa speciei noastre.

Ideea cea Mare este ca libertatea este esenta Vietii, nu ceva ce dobandesti sau ce-ti poate fi dat, ci Ceea Ce Esti - si orice efort de a-i limita exprimarea este un efort de a limita Viata Insasi, pe care sufletul o va re-crea la fiecare nivel, pana ce sufletul, care ESTE libertate, este exprimat pe deplin, in fiecare clipa.

Ideea cea Mare este ca bucuria este starea naturala a fiintei noastre si ca bucuria este intotdeauna exprimata cel mai deplin si cel mai rapid, prin daruirea ei."

Neale Donald Walsch
"Nu exista alta iubire mai mare decat cea a lui Dumnezeu.
Iubirea este legea Universului."


"Iubind, invatand sa iubesti, descoperi lumina din care ai fost creat/a!"

"Gandeste-te putin, cand vei pleca din lumea asta, tot ce iei cu tine este dragostea si intelepciunea."


http://regasirea-interioara.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu