vineri, 30 noiembrie 2012

Bijuterii pentru cei dragi: La Rosa

Navigatori din toata tara, am o veste buna: puteti achizitiona cadourile pentru cei dragi direct din fata calculatorului, si pentru ca intotdeauna bijuteriile s-au numarat in topul optiunilor de daruit, exista magazinul on-line La Rosa.

 LA ROSA a inaugurat primul magazin din Romania in anul 2005, un boutique privat de bijuterii, verighete si inele de logodna, pentru ca mai apoi, in 2011, sa deschida doua noi magazine in Constanta si Craiova. Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

.
 Tinerii casatoriti sau in special doamnele, fie ca sunt in cautarea, de verigheteinele de logodna sau a unor bijuterii, au cea mai simpla metoda de vizionare si achizitionare a lor: magazinul online La Rosa. Plus ca niste
sfaturi si aflarea  unor tendinte nu strica niciodata. De aceea, au si blog

Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul LA ROSA confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliage pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, in functie de comanda clientului.

Folosind cea mai noua si avansata tehnologie pentru producerea de verighete si bijuterii, echipa LA ROSA este formata din 60 de persoane, bijutieri cu diploma, maestrii specializati in verighete, tintuitori si experti gravori. Toata echipa este calificata si dornica de a realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.


http://blog.bijuteriilarosa.ro/wp-content/uploads/Banner_Bijuterii_-1024x182.pngNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu