marți, 20 noiembrie 2012

Seminarul de retorica - Sibiu 2012

Tineri politici, profesori sau specialisti  in relatii publice au participat in perioada 16-17 noiembrie 2012 la seminarul de retorica, sustinut in Sibiu de catre specialistul in retorica, rectorul universitar Oliver Groß din Germania. Cu o organizare ireprosabila si conditii excelente, la Hotel Golden Tulip, seminarul s-a desfasurat pe mai multe module, cuprinzand exercitii de vorbit in public, probe in fata camerei de filmat, cunostinte teoretice ale comunicarii si retoricii.

Cel mai important aspect a fost caldura cu care Oliver ne-a tratat pe toti, si cum ne-a ridicat nivelul oratoric, scapandu-ne de emotii si greseli.Sfaturile pe care le-am primit in cele doua zile au fost cat aproximativ informatiile din jumatate de facultate.Retorica orientata spre valori a fost miezul discutiilor din cadrul seminarului.

 "În serviciul democraţiei, păcii şi dezvoltării" Acesta este mottoul pe care Fundaţia Hanns Seidel, organizator al  evenimentului, îl aplică în cadrul activităţilor şi misiunii sale. Acest motto nu este valabil doar pentru angajamentele din Germania, în special în Bavaria, ci bineînţeles şi în străinătate.
Galerie foto:

2 comentarii:

  1. Mi-a placut mult felul in care ai descris seminarul :) , vin aici sa sutin ca asa a si fost :).Tineri ambitiosi si norocosi in acelasi timp de invitatia Fundatiei Hanns Seidel si a Institutului Qvorum . In speranta ca ne vom revedea curand va doresc zile frumoase , sa fiti autentici :p si sa "va faceti de ras macar o data pe zi".

    Delia Blujdescu

    RăspundețiȘtergere