vineri, 8 august 2014

Tabără creștină, la mare cu ATOR

Asociatia Tineretului Ortodox Român, filiala Constanța, organizează o tabără creștină, ce va incepe pe 14 august (joi) si se va incheia in 24 august (duminica). Parintele Iustin Petre impreuna cu obstea, ne asteapta cu drag la Manastirea Sfantului dobrogean, Ioan Casian, asezata in Cheile Dobrogei

„Vecernii suna clopotele-n vale...” De asemenea...timp de 4 nopti, stelele, marea, scoicile, casutele butoaie si rasaritul se vor servi la plaja RapanaZorile se vor ivi in timpul Sfintei Liturghii Prieteni mai mici si mai mari... ...din tara si de peste hotare, Parintele Iustin Petre, Parintele Ioan Bute, Parintele Nicodim Petre, Parintele Ilarion Dan, probabil si altii... ne vor povesti despre Sfanta Impartasanie, despre semnificatia Sfintei Liturghii... ori vom aduce mai aproape jertfa Brancovenilor, si multe alte subiecte care ne intereseaza.

Daca va intrebati ce ganduri mai avem pentru aceste zece zile dobrogene ... Trebuie sa stiti ca Manastirea Sfantul Ioan Casian are si hramul Sfintilor Martiri Brancoveni. Cu aceasta ocazie ne lasam purtati pe acordurile formatiei de muzica balcanica veche, Trei Parale (mai multe aici: http://treiparale.ro/about/trei-parale/).

Parintele Nicodim Petre ne va impartasi din viata Sfintilor Martiri Brancoveni, inchipuind mai apoi totul intr-un spectacol tinut de actori de la Teatrul National despre martiriul lor. Dobrogea este plina de istorie intr-un spatiu ce se aseaza pe sufletul romanului. Ne purtam in continuare la Tropeum Traiani, monumentul de la Adamclisi. In inima dealurilor prelungi si domoale se afla izvoare de sfintenie: pesterile Sfintilor Andrei si a Sfantului Ioan Casian, Manastirea Dervent ori Techirghiol de unde Parintele Arsenie Papacioc a binecuvantat o lume intreaga.

Inscrieri la adresa andre86blaga@yahoo.com Taxa de participare este de 100 de lei si nu include cele 3 mese de pranz luate pe plaja. Banii trebuiesc achitati inainte de sosirea in tabara in contul deschis la BCR-RO73RNCB0614131026670001 pe numele Giurescu Catalina-Maria specificand numele emitentului.

Imagini de anul trecut, gasiti aici

 Persoane de contact: Catalina Giurescu-0736398499,facebook:Catalina Giurescu Andreea Blaga-andre86blaga@yahoo.com, facebook: Andreea Blaga Cristina Serban-facebook:Cristina Serban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu